Webstek Digital Agency

Het belang van

Branding

Maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Black_spot
Waarom een

(Re)Branding

Blijf niet hangen in het verleden maar ga voor de toekomst. Het is van essentieel belang om je plaats op de markt te behouden.

Mijn concurrentie past zijn logo en huisstijl toch ook niet aan? Misschien niet, maar dat is des te meer jouw kans om het wél te doen. Je kan je concurrenten mijlenver voorblijven door als koploper te blijven innoveren.

"Van een mooie tafel eet je nooit alleen", dit mag je letterlijk nemen. Klanten zullen sneller geneigd zijn om een bedrijf te kiezen met een aantrekkelijke huisstijl.

Black_spot
Rebranding

LenMatec Group

Black_spot
een nieuwe merk

Zo ontstaat het.

Analyseren actuele huisstijl

Een huisstijl is meer dan enkel een logo en bedrijfsnaam. Het zorgt voor een sterke merkidentiteit en moet goed bij je bedrijf passen. Op een gestructureerde manier analyseren we de actuele huisstijl. Deze stijl toetsen we af aan de normen en verwachtingen in de markt. Tijdens een intakegesprek presenteren we onze bevindingen en aanbevelingen grondig.

Strategiesessie

Na het intakegesprek volgt een strategiesessie. Wat wil je met je bedrijf nu écht uitstralen? Een logo is vaak een tekening of ontwerp gemaakt door een vriend of collega. Is er nagedacht over de kleuren? Komen deze overeen met de waarden die jouw bedrijf uitstraalt?

Logo uitwerken

Nadat we tijdens de strategiesessie hebben bepaald wat écht jouw smaak is gaan we over tot het visualiseren van meerdere schetsen. We zullen met de handvaten die jij ons hebt gegeven een uniek resultaat creëren. 

Logo en huisstijl uitwerken

Na het zorgvuldig uitkiezen van de best passende schets en het verwerken van de feedback, krijgt het logo zijn finale vorm, helemaal in overeenstemming met de richtlijnen en verwachtingen van het moderne design. Dit logo staat centraal in het vormen van een volledig nieuwe huisstijl. Zo maak je een positieve indruk, op potentiële nieuwe klanten maar ook op bestaande afnemers.

Zet een marketeer en grafisch vormgever samen en je krijgt gegarandeerd een schitterend resultaat!
Black_spot
En nu de hamvraag

Waarom Webstek kiezen?

Alle bestanden worden conform de richtlijnen aangeleverd. Je zal dus niet voor verrassingen komen te staan.

We staan altijd voor je klaar. Voor alle vragen. Samen denken we mee aan jouw toekomst.

Met onze achtergrond in marketing en grafische vormgeving komt een uniek resultaat tot stand. We koppelen de juiste mindset aan een uniek design.