Webstek Digital Agency

Het belang van

Branding

Maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Black_spot
Waarom een

(Re)Branding

Blijf niet hangen in het verleden maar ga voor de toekomst. Het is van essentieel belang om je plaats op de markt te behouden.

Mijn concurrentie past zijn logo en huisstijl toch ook niet aan? Misschien niet, maar dat is des te meer jouw kans om het wél te doen. Je kan je concurrenten mijlenver voorblijven door als koploper te blijven innoveren.

"Van een mooie tafel eet je nooit alleen", en dit mag je letterlijk nemen. Klanten zullen sneller geneigd zijn om een bedrijf te kiezen met een aantrekkelijke huisstijl.

Black_spot
Rebranding

LenMatec Group

Black_spot
een nieuwe merk

Zo ontstaat het.

Analyseren actuele huisstijl

Is je huisstijl verouderd of blijven hangen in 2005? Dan zullen potentiële klanten je product of dienst ook associëren met deze periode. Geprikkeld worden door een aantrekkelijk en goed uitgewerkte huisstijl zorgt ervoor dat je top of mind blijft bij je klanten. We brengen tijdens een intakegesprek de huidige huisstijl in kaart en analyseren deze grondig.

Strategiesessie

Na het intakegesprek volgt een strategiesessie. Wat wil je met je bedrijf nu écht uitstralen? Een logo is vaak een tekening of ontwerp gemaakt door een vriend of collega. Is er nagedacht over de kleuren? Kwamen deze overeen met de waarden die jouw bedrijf wilt uitstralen? 

Logo uitwerken

Nadat we tijdens de strategiesessie hebben bepaald wat écht jouw smaak is gaan we over tot het visualiseren van meerdere schetsen. We zullen met de handvaten die jij ons hebt gegeven een uniek resultaat creëren. 

Logo en huisstijl uitwerken

Nadat je een schets hebt gekozen en daarbij jouw persoonlijke opmerkingen hebt geleverd zal het logo de finale vorm krijgen. Van hieruit ontstaat je volledig nieuwe merk. Elk logo wordt conform de richtlijnen opgeleverd. Vanaf het moment dat jouw logo is gefinaliseerd zullen we overgaan tot het ontwikkelen van een volledige huisstijl in dezelfde look & feel. Alle raakpunten met (mogelijke) klanten zullen dus in dezelfde stijl zijn.

Zet een marketeer en grafisch vormgever samen en je krijgt gegarandeerd een schitterend resultaat!
Black_spot
En nu de hamvraag

Waarom Webstek kiezen?

Alle bestanden worden conform de richtlijnen aangeleverd. Je zal dus niet voor verrassingen komen te staan.

We staan altijd voor je klaar. Voor alle vragen. Samen denken we mee aan jouw toekomst.

Met onze achtergrond in marketing en grafische vormgeving komt een uniek resultaat tot stand. We koppelen de juiste mindset aan een uniek design.