Webstek Digital Agency

Het belang van

Websites

Meegaan met de tijd is noodzakelijk voor jouw onderneming.

Black_spot
Waarom een website

Website op maat?

Een website is een absolute noodzaak. Initieel zal een potentiële klant eerst online op zoek gaan naar een product of dienst. Een website alleen hebben is niet genoeg. Je hebt een website op maat nodig die de klant aantrekt om meer te weten te komen over jouw bedrijf.

Wanneer een website gemaakt wordt met een goedkoop alternatief of zonder de nodige kennis kan dit ervoor zorgen dat je klant dit gaat associëren met jouw bedrijf. Wanneer je dus kiest voor een conversiegerichte website kan je deze het best op maat laten maken.

Door het feit dat je potentiële klanten eerst je bedrijf online bezoeken is het dus aangeraden dat je website tiptop in orde is. Een website op maat zorgt ervoor dat je content gebruiksvriendelijk én mobile responsive is. Alles wordt optimaal gemaakt om je website op maat weer te geven op desktop, tablet en mobiel.

Black_spot
Rebranding

LenMatec Group

Black_spot
een nieuwe website

Zo maken we die.

Huidige bedrijfssituatie in beeld brengen

Tijdens een intakegesprek bekijken we eerst de huidige structuur van jouw bedrijf. Hoe wordt er momenteel gecommuniceerd en wat zijn de raakpunten met (potentiële) klanten? Daarna bekijken we hoe we een conversiegerichte website kunnen opstellen. Met de juiste tools is een professionalisering van jouw bedrijf altijd mogelijk!

Conversiegerichte website

Na het intakegesprek zorgt ons team voor het visualiseren van een nieuwe website. Vanuit een perspectief waar conversie centraal staat wordt jouw nieuwe website opgebouwd. We vragen tijdens dit proces volledige vrijheid bij het maken van je nieuwe website in de stijl van jouw bedrijf.

Oplevering

Tijdens de oplevering presenteren we jouw nieuwe website uitgebreid. We overlopen welke aspecten we hebben geïmplementeerd om een conversiegericht resultaat te genereren. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je hier en daar opmerkingen hebt en dit met ons wil bespreken. Geen probleem, wij luisteren graag naar je feedback!

Aanpassen en go!

Wanneer we al jouw opmerkingen hebben overlopen gaan we over tot de finale aanpassingen van jouw nieuwe webstek. Door open en transparant samen te werken hebben we een unieke, conversiegerichte website gemaakt die voor resultaten zal zorgen. Als we jouw finale ‘go!’ krijgen gaat je website live.

Zet een marketeer en grafisch vormgever samen en je krijgt gegarandeerd een schitterend resultaat!
Black_spot
En nu de hamvraag

Waarom Webstek kiezen?

We zorgen dat je website op elk platform geoptimaliseerd wordt. Via elk mogelijk device zal je potentiële klant je website dus optimaal kunnen zien. 

We staan altijd voor je klaar. Voor alle vragen. Samen denken we mee aan jouw toekomst.

Met onze achtergrond in marketing en grafische vormgeving komt een uniek resultaat tot stand. We koppelen de juiste mindset aan een uniek design.