Webstek

Black_spot
Laat eens wat werk zien

Cases

Je wilt voorbeelden zien, logisch! We werken continu aan nieuwe projecten en lichten hieronder enkele opmerkelijke projecten uit. Elke samenwerking die we aangaan is voor ons uniek. Ontdek onze cases en kom te weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Kies hieronder de case die je wil raadplegen.

LenMatec Group 3

LenMatec Group

We kwamen met de LenMatec Group in contact voor een nieuwe website op maat. Meteen werd duidelijk dat het bedrijf een nieuwe koers wou varen. Na een strategiesessie werd snel opnieuw gesproken over de toekomstperspectieven van het bedrijf.

BRANDING - WEBSITES
MiniFacer One

Sygma™

Sygma™ was bij de opstart van het bedrijf op zoek naar een externe partner die kon helpen bij het opzetten van de marketingafdeling. Webstek heeft tijdens een intensieve samenwerking de volledige marketing voor zich genomen.

BRANDING - WEBSITE
Visietekst Kortenbetg

Gemeente Kortenberg

De gemeente Kortenberg, gelegen in Vlaams-Brabant telt ruim 20.000 inwoners en ligt halfweg tussen Brussel en Leuven. Het huidige stadsbestuur koos Webstek als partner voor de opmaak van hun belangrijkste tekst tijdens de huidige legislatuurperiode.

BRANDING
Expiria website

Expiria

Expiria is gespecialiseerd in het optimaliseren van de customer experience van organisaties. Sabine Vermuyten, bezieler van Expiria, is specialiste op gebied van customer experience management en helpt KMO’s in het optimaliseren van de klantbeleving.

WEBSITE
LSK TV

Lommel SK

Lommel SK is een profclub uit de Limburgse Kempen.

De club speelt in het Soevereinstadion en is momenteel eigendom van City Football Group, de eigenaar van onder andere Manchester City.

BRANDING