Webstek

Inzicht in de case van

Sygma™ Machines

Case Sygma
Black_spot
Zeg eens

Wie?

Sygma™ is dé revelatie in on-site machining en bolting solutions. Ze zetten een nieuwe standaard in de markt van innovatieve mobiele machines en baanbrekende oplossingen voor boutverbindingen.

Alle Sygma™-producten zijn ontwikkeld en ontworpen om hoge precisie én betrouwbare resultaten te leveren. Sygma™ heeft meteen de verwachtingen kunnen inlossen en is reeds actief in meer dan 25 landen!

Zeg eens

Wat?

  • Branding op maat – geregistreerd merk!
  • Conversiegerichte website met transparante prijzen – reeds bewezen door orders binnen te halen.
  • Opzetten marketingafdeling – traject op maat.
Zeg eens

Hoe?

Sygma™ was bij de opstart van het bedrijf op zoek naar een externe partner die kon helpen bij het opzetten van de marketingafdeling. Webstek heeft tijdens een intensieve samenwerking de volledige marketing voor zich genomen.

BRANDING
De volledige branding is door Webstek gerealiseerd. Dat gaat van het geregistreerde logo, branding guides voor internationale distributeurs, video’s van de machines tot het ontwerp van de brochures.

WEBSITE
Er werd gekozen voor een dynamische én conversiegerichte website. That’s how we like it! 

Resultaat? Binnen de maand mocht Sygma™ een groot, internationaal order binnenhalen via de website.

MARKETING
Bij de opzet van een nieuw, internationaal bedrijf is het natuurlijk essentieel dat er op elke afdeling een klankbord is. Tijdens de opstart van Sygma™ was Webstek verantwoordelijk voor de volledige marketing.

TOEKOMST
Ons team fungeert op dit moment als operationele partner van Sygma™. In samenspraak met de marketingafdeling blijven we zorgen voor een conversiegericht geheel!

Black_spot
De feiten

Onze impact.

0 +

Conversiepagina's

0 +

Landen waarin actief

0

Continenten

“Voor ons bedrijf Sygma Portable Machines & Bolting Solutions waren we op zoek naar een partner die ons kon begeleiden bij de volledige branding. Als internationaal bedrijf dat actief is in meer dan 25 landen was het voor ons belangrijk om een professionele look neer te zetten. Door in het verleden al samen te werken met Webstek wisten we meteen dat we bij hen moesten aankloppen. Inmiddels is Sygma een geregistreerd merk, iets waar we samen met Webstek zéér trots op zijn!”
Lenthy Gys
Lenthy Gys
Sygma Portable Machines & Bolting Solutions