Webstek

Inzicht in de case van

Lommel SK

Lommel SK 1
Black_spot
Zeg eens

Wie?

Lommel SK is een profclub uit de Limburgse Kempen. De club speelt in het Soevereinstadion en is momenteel eigendom van City Football Group, de eigenaar van onder andere Manchester City.

 

Zeg eens

Wat?

Om de professionaliteit van de club naar een hoger niveau te tillen brengen we wekelijks interviews om de supporters op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van hun geliefde voetbalclub.

Daarnaast voorzien we elke thuiswedstrijd een magazine, leveren we printmedia (traditionele advertenties) én geven we marketingadvies.

Zeg eens

Hoe?

Elk interview wordt voorbereid en vindt plaats op locatie. Om een unieke invulling te creëren wordt ervoor gezorgd dat verschillende spelers aan bod komen en voor de camera verschijnen. Het jeugdaspect, waar Lommel SK hard aan werkt, komt ook aan bod in de interviews.

Op wedstrijddagen voorzien we het LSK-Magazine. In dit magazine kunnen de mensen uit de businessclub de voorbeschouwing van de tegenstander, een interview en het menu terugvinden.

Voorafgaande aan elke wedstrijd voorziet Webstek een traditionele advertentie voor zowel kranten als tijdschrijften. Deze advertenties worden onder andere weergegeven in Het Belang Van Limburg en de Gazet Van Antwerpen.

Black_spot
De feiten

Onze impact.

0 +

Interviews

0 +

Advertenties

0 +

Magazines op maat

Elke video wordt zowel op Social Media gebruikt alsook op het officiële YouTube-kanaal van de club. Daarnaast wordt elke thuiswedstrijd in de businessclub het LSK-Magazine uitgedeeld. Wil jij ook een project opstarten?