Webstek Digital Agency

Het belang van

Drukwerk

Offline promotie als essentieel product om online klanten aan te trekken.

Black_spot
Drukwerk

Mogelijkheden.

Een sterk ontworpen visitekaartje is iets wat je niet meteen wegsteekt, maar waar je bij stilstaat. Al is dat maar eventjes, het is genoeg om iemand aan het denken te zetten. 

Mensen die anders niet snel op jouw website of sociale media geraken hebben door de traditionele gedrukte advertentie dus een directe link. Op die manier blijft traditioneel adverteren even belangrijk als online adverteren. Daarom werken wij samen met jou aan een opvallende en efficiënte advertentie.

Hoe wij het bekijken? Als een kind in een speelgoedwinkel. Alle dozen liggen langs elkaar in de rekken. Logisch dat het kind de mooiste doos er als eerste gaat uitkiezen, toch? Blijkt dat in ieder van ons nog een kind schuilt, want de mooiste folder of flyer bekijken we gegarandeerd als eerste.

Black_spot
DRUKWERK

Lommel SK

Black_spot
het voornaamste

Drukwerk.

Visitekaartjes

Een visitekaartje is niet alleen een middel om gegevens uit te wisselen. Het geeft in één oogopslag weer waar je voor staat en wat je doet. Het is voor veel mensen een eerste fysieke link naar jouw bedrijf of diensten. Het is belangrijk dat je een goede een indruk nalaat met een sterk ontworpen visitekaartje. Iets wat je niet meteen wegsteekt, maar waar je bij stilstaat.

Traditioneel adverteren

Vergis je niet, traditioneel adverteren is zeker niet verleden tijd. Sterker nog, een strak ontworpen advertentie valt op en kan wonderen doen. Het is een goed promotiemiddel én een effectieve omweg naar het online gedeelte van jouw bedrijf. Op die manier blijft traditioneel adverteren even belangrijk als online adverteren. Daarom werken wij samen met jou aan een opvallende en efficiënte advertentie.

Traditionele reclame

Wat is het nut van reclame als het niet opvalt? Oké, dus je wilt informeren en interesse opwekken. Maar zorg er eerst voor dat men je folder, brochure, poster, etc in handen neemt.  Hoe wij het bekijken? Als een kind in een speelgoedwinkel. Alle dozen liggen langs elkaar in de rekken. Logisch dat het kind de mooiste doos er als eerste gaat uitkiezen, toch? Blijkt dat in ieder van ons nog een kind schuilt, want de mooiste folder of flyer bekijken we gegarandeerd als eerste.

Black_spot
Zeg eens gasten

Waarom Drukwerk?

Sfeer-Webstek-1.jpg
Team-Webstek-1.jpg
Webstek-Digital-Agency-1-1.jpg