Webstek Digital Agency

Het belang van

Social Media

Top of mind blijven is essentieel voor jouw onderneming.

Black_spot
Social Media

De feiten.

Wist je dat 1 op 5 KMO’s géén gebruik maakt van social media? Benut deze kans op een concurrentievoordeel ten opzichte van je directe concurrenten!

Het verband tussen conversieratio en online activiteit is bewezen. Actief beheerde bedrijfspagina’s op social media zorgen voor een groter bereik en meer conversies.

Klanten die online bedrijven volgen op social media kopen er sneller producten. Door top of mind te blijven bij je klanten zullen ze sneller aan jouw product of dienst denken.

Steeds meer klanten delen hun ervaringen online. Een goede review zorgt voor meer zekerheid en vertrouwen voor de aankoop. Mensen aansporen een review achter te laten heeft een impact op de koopbeslissing van toekomstige klanten. Toch een negatieve review gekregen? Niet erg, dit is een kans om processen te optimaliseren.

Black_spot
Social media

Lommel SK

Black_spot
De voordelen

Social Media.

Naamsbekendheid vergroten

Social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Bovendien is het een marketingkanaal dat constant in beweging is en aan belang blijft winnen. Zo communiceert bijna 50% van de consumenten liever via de Facebook-Messenger app dan via mail. Via sociale media zorg je voor persoonlijk contact en een persoonlijke connectie tussen jouw organisatie en haar doelgroep.

Facebook Ads

Kosten drukken en toch doelgerichte reclame maken? Kies voor Facebook Ads. Je kan via Facebook gerichte advertentiecampagnes voeren om snel én goedkoop je (potentiële) klanten te bereiken. Via advertenties beslis je alles zelf. Wil je segmenteren op leeftijd en geslacht, of focus je toch liever op de interesses van je doelgroep? Geen probleem, we targetten de doelgroep zo breed of specifiek als je zelf wilt.

Jij doet jouw ding, wij het onze.

Ontbreekt het je aan tijd, middelen of inspiratie? Laat je professioneel begeleiden en blijf de focus behouden op jouw kernactiviteiten. 

Als partner in social media gaan wij op zoek naar de best mogelijke positionering met de hoogste visibiliteit. We creëren unieke content, maken aantrekkelijke visuals, zetten advertentiecampagnes op poten met focus op targetting en retargetting én gebruiken de juiste #hashtags voor jouw sector.

Indien gewenst voorzien we op afgesproken tijdstippen een uitgebreide rapportering. Zo blijf je perfect op de hoogte van de ROI van je social media-activiteiten. Samen gaan we opzoek naar een optimale visibiliteit en dus meer klanten.

Contacteer ons en ontdek het pakket dat het beste bij jouw bedrijf past!

Black_spot
Zeg eens gasten

Waarom Social Media?

Sfeer-Webstek
Team-Webstek
Webstek-Digital-Agency-Andries-Niel